Udskriv

Sagsbehandlingstider på byggeansøgninger

Sagsbehandlingstider på byggeansøgninger

Før vi kan tage stilling til dine byggeplaner og udstede enten en byggetilladelse eller acceptere din anmeldelse af en nedrivning, skal sagen præsenteres i tegninger.

Sagsbehandlingstiden for byggesager er pt. 8 uger.

Sagsbehandlingstiden for nedrivningsgodkendelser er pt. 2 uger.

Det er vigtigt for sagsbehandlingen, at din ansøgning er så gennemarbejdet og fyldestgørende som muligt.

Før vi kan tage stilling til dine byggeplaner og udstede enten en byggetilladelse eller acceptere din anmeldelse af en nedrivning, skal sagen præsenteres i tegninger. Almindeligvis skal der fremsendes en situationsplan angivende alle bygninger på ejendommen, en grundplan, et tværsnit og en facadetegning. Det er et krav at der redegøres for afledning af tagvand på egen grund.

Såfremt bygningsmyndigheden finder at der er ukendte bygninger på grunden (alt med tag betegnes som en bygning iht. byggeloven), vurderes sagen ikke fuldt oplyst, og du vil modtage en mangelskrivelse.

Tegningerne skal udføres, så det er muligt at se, om byggeriet overholder lovgivningen. Ellers stilles der ikke særlige krav til tegningernes udformning. Du må gerne selv udføre dem, men til mere kompliceret byggeri anbefales det at benytte professionel hjælp.

 

×

Cookie info